Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση μαθητών Εκπαιδευτηρίων Δούκα – Γ. Πατούλη για το «Ecomobility»

0
1028 Προβολές

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχουν ενεργά και εφέτος στην εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης Ecomobility, καταγράφοντας τα προβλήματα στη μετακίνηση και προτείνοντας λύσεις για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του σχολείου, με τη συνοδεία της υπεύθυνης καθηγήτριας του προγράμματος κας Σοφίας Σερδάρη επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για να συνομιλήσουν μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την οικολογική μετακίνηση.

Ο κ. Πατούλης, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των μαθητών και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και επιβράβευσε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

«Είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ενεργά τις πρωτοβουλίες και τη συμμετοχή  σας σε τέτοιες δράσεις. Με συνεργασία, εποικοδομητικό διάλογο και σύνθεση απόψεων και προτάσεων αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Η συμβολή σας για το μέλλον της πατρίδας μας είναι καθοριστική και οφείλουμε όλοι να ακούσουμε τη φωνή σας» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Η εκδήλωση παρουσίασης της εργασίας των μαθητών για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151), την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up