Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Βραβεύσεις στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ.Σ. Αμαρουσίου

0
130 Προβολές

Κοντά στους αθλητές, στους προπονητές και στους παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων που μέσα από την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και μέσα από την τέχνη τους έχουν τιμήσει την καλαθοσφαίριση και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ανάμεσα στις τιμώμενες προσωπικότητες ήταν ο μεγάλος Έλληνας προπονητής του μπάσκετ και πρώην υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, τον οποίον βράβευσε ο δήμαρχος κ. Πατούλης, για την πολυετή προσφορά του άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για την ταινία «1968» που πρόσφατα κυκλοφόρησε με θέμα την ιστορία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, τιμήθηκε ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, για την προσφορά του μέσα από το περιεχόμενο της ταινίας στην ιστορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Για τη συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου βραβεύτηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, για λογαριασμό του οποίου το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Γιώργος Νικολάου.

Τέλος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου βράβευσε την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΓΣΑ για την επιτυχία της κατά τη σεζόν 2016 – 2017 να προβιβαστεί από τη Β΄ στην Α2 κατηγορία, και τους μετέφερε τις ευχές του για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στον χαιρετισμό του κατά την κοπή της πίτας του Συλλόγου, ο δήμαρχος μί9λησε για τη σταθερή στήριξη της διοίκησης του Δήμου προς τον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες και το 2018. Παράλληλα, ενημέρωσε για την πορεία της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κτήμα Καρέλα. «Έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί οι μελέτες για την κατασκευή του και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για το τελικό στάδιο της κατασκευής του γηπέδου. Δέσμευσή μας είναι να το παραδώσουμε στους κατοίκους και στη νεολαία της πόλης μας πριν τη λήξη της παρούσας θητείας», τόνισε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣΑ, Κωνσταντίνος Κουτσούκος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις στην κατασκευή του γηπέδου και ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου παραχωρώντας του το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για τις προπονήσεις των αθλητών και τους αγώνες τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κώστας Ρώτας, Βασίλης Κόκκαλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Κώστας Αντωνόπουλος, Ευθύμης Τσίγκας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up