Δεκάδες δημότες σε δενδροφύτευση στο Κεφαλάρι
Ποιότητα Ζωής

Δεκάδες δημότες σε δενδροφύτευση στο Κεφαλάρι

Με δεκάδες δημότες του Δήμου Κηφισιάς γέμισε ο χώρος πρασίνου επί των οδών Γούναρη, Θέτιδος και Πευκών, στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας» με μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο εθελοντικό κάλεσμα για δενροφύτευση του Δήμου Κηφισιάς.

Πρόκειται για τη 2η δεντροφύτευση εντός του αστικού ιστού του Δήμου που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς και μετά από σειρά δράσεων αναδάσωσης στην Πεντέλη. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα περιβάλλοντος, το χτίσιμο οικολογικής συνείδησης και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Στη δράση συμμετείχαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Κασιούρας και Ζέτη Κασιμάτη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρασίνου και Κηποτεχνίας, Γιώργος Κομιανός, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Υποδομών, Προγραμματισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, Σταύρος Ζαπαντής, εκπρόσωποι των Συνοικιακών Συμβουλίων, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς, καθώς και εθελοντές.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται: «Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους φυτεύοντας δένδρα τα οποία θα ριζώσουν, θα αναπτυχθούν και θα τα χαιρόμαστε όλοι μας για πολλά χρόνια. Η δράση αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet