Με τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου γιόρτασε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Με τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου γιόρτασε ο δήμαρχος

Μια ευχάριστη βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι μοιράστηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με τους εργαζόμενους, στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, σε ταβέρνα της περιοχής.

Προσκεκλημένος από το προεδρείο του Συλλόγου, ο κ. Πατούλης βρέθηκε μαζί με τους εργαζόμενους για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να διασκεδάσουν όλοι μαζί για την Αποκριά.

«Είμαστε εδώ, διοίκηση και εργαζόμενοι, για να ανταλλάξουμε ευχές και να γιορτάσουμε όλο μαζί. Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε οικοδομήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

»Με έργα και όχι μόνο με λόγια βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα, είτε αυτά αφορούν τον καθένα χωριστά, είτε τον Σύλλογο και θα συνεχίσουμε να έχουμε ευήκοα ώτα σε κάθε πρόβλημά σας.
Εύχομαι σε όλους καλή αποκριά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο» ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Τζένη Κότση,  εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, απηύθυνε στον δήμαρχο Αμαρουσίου τις ευχαριστίες της για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και τον ευχαρίστησε που, όπως σημειώνεται, «πάντα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet