Παιδική χορωδία δημιουργεί ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Αυτοδιοίκηση

Παιδική χορωδία δημιουργεί ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Πρόσκληση συμμετοχής στην επαγγελματική – παιδική – νεανική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων απευθύνει η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων της χορωδίας είναι εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη προς γονείς και μαθητές η κ. Πατούλη-Σταυράκη σημειώνει:

Επαγγελματική – νεανική – παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητοί μαθητές,

Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ενεργώντας υπεύθυνα και έχοντας στο επίκεντρο τους νέους και τη μετάδοση πνευματικών ερεθισμάτων που πηγάζουν από την ανεξάντλητη κιβωτό του Πολιτισμού και των εκφάνσεών της, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή στη νεοσύστατη επαγγελματική – παιδική – νεανική χορωδία του Ομίλου μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι εντελώς δωρεάν για όλους, αφορά μαθητές ηλικίας 6 έως 15 χρόνων και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, -κάθε Σάββατο-, σε αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στον Δήμο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 85 – ισόγειο).

Σκοπός της χορωδίας θα είναι να υποστηρίζει με την παρουσία της τις ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο Όμιλος. Την επιμέλεια των μαθημάτων και την καθοδήγηση των μαθητών θα έχει η εκπαιδευτικός μουσικής – μαέστρος Εύη Χλωρού. Για την οργάνωση και συγκρότηση του ολοκληρωμένου σχήματος της χορωδίας οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από audition το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 από τις 15:00 έως τις 16:00 στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6987 603535.

Με εκτίμηση,

η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet