Δήμος Ν. Ιωνίας: Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών για ΤΑΠ & Δημοτικά Τέλη
Κοινωνία

Δήμος Ν. Ιωνίας: Ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών για ΤΑΠ & Δημοτικά Τέλη

Από τις 8:00 έως τις 13:00 καθημερινά θα εξυπηρετούνται πολίτες του Δήμου Νέας Ιωνίας για υποθέσεις που αφορούν ΤΑΠ και Δημοτικά Τέλη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το τμήμα λειτουργεί στο δημαρχείο της πόλης (Αντλιοστασίου & Αγ. Γεωργίου 40, Νέα Ιωνία).

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. DOYNHS MARIOS

    Με μεγάλη μου χαρά μαθαίνω για την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των μη ηλεκτροδοτούμενων ακίνητων, μια ενεργεία η όποια πιστώνεται στο κράτος και όχι στο δήμο.
    Μήπως κύριε δήμαρχε ήρθε η ώρα να δείτε κι εμάς που με ένα ακίνητο πληρώνουμε δυο φόρες δημοτικά τέλη: μια φόρα στο λογαριασμό της ΔΕΗ του διαμερίσματος μας και μια φόρα στο λογαριασμό τη ΔΕΗ της πολυκατοικίας (κοινοχρήστων) και μη μου πείτε ότι έτσι λέει ο νόμος γιατί σε έναν δήμο που θέλει να λέγεται κοινωνικά ευαίσθητος θα μπορούσε να βρεθεί μια δίκαιη λύση όπως έκαναν άλλοι δήμοι, οι οποίοι ή αφαίρεσαν ή μείωσαν πάνω από 50% τα δημοτικά τέλη από το λογαριασμό της ΔΕΗ της πολυκατοικίας.
    Ευχαριστώ πολύ και περιμένω μια απάντηση.
    Να ξέρεται ότι αυτή είναι σκέψη πολλών δημοτών η όποια κάποια στιγμή θα δημοσιοποιηθεί και σαν σκέψη θα μεγαλώσει παρά πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet