Λυκόβρυση Πεύκη.-: Μέγιστη προτεραιότητα η ολοκλήρωση του κλειστού της Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Λυκόβρυση Πεύκη.-: Μέγιστη προτεραιότητα η ολοκλήρωση του κλειστού της Λυκόβρυσης

«Η ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, ανεξάρτητη και υπερκείμενη κάθε άλλης δραστηριότητας» σημειώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, με αφορμή τα δημοσιεύματα για «αναζωπύρωση» των σχεδιασμών για τη κατασκευή εμπορικού κέντρου στην περιοχή.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο αναφέρονται στο θέμα του mall της Λυκόβρυσης, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις ενεργοποίησης του ιδιοκτήτη για ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης.

Με δεδομένη τη γειτνίαση με το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης εκφράζεται μια «ανησυχία» από κατοίκους, αλλά και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα διαδημοτικά site ενημέρωσης, για την προοπτική ολοκλήρωσής του προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε τη ρητή και αδιαπραγμάτευτη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ολοκλήρωσή του, μετά από πολλά χρόνια απραξίας και απαξίωσης από τα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια του αυτόνομου Δήμου Λυκόβρυσης και του ενιαίου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (περίοδος 2011 – Αύγουστος 2014) και την προσπάθεια μετατροπής του σε διαδημοτικό υπερτοπικό πράσινο σημείο από τη σημερινή δημοτική Αρχή και πρόθυμους συνοδοιπόρους της, η οποία απετράπη μετά τις συντονισμένες ενέργειες υγιών δυνάμεων της αντιπολίτευσης και συλλογικοτήτων της περιοχής μας.

Η ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, ανεξάρτητη και υπερκείμενη κάθε άλλης δραστηριότητας που θα μπορούσε άμεσα ή έμμεσα να δημιουργήσει προβλήματα στην ομόφωνη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αυτονόητη υποχρέωση παροχής υψηλού επιπέδου αθλητικών υποδομών στη νεολαία και στα σωματεία του Δήμου μας, ιδιαίτερα στη Λυκόβρυση που στερείται ανάλογης κλειστής αθλητικής εγκατάστασης.

Άλλωστε και με την προσθήκη του συγκεκριμένου αθλητικού έργου ο ενιαίος Δήμος μας θα εξακολουθήσει να χρειάζεται περισσότερες και ποικίλες αθλητικές εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία αθλημάτων όπως ο στίβος, η επιτραπέζια αντισφαίριση, το σκάκι, η γυμναστική κ.ά., που σήμερα είτε «ασφυκτιούν» συνυπάρχοντας με άλλες αθλητικές δραστηριότητες είτε δεν έχουν αναπτυχθεί καθόλου. Οι αθλητικές υποδομές σε Πεύκη και Λυκόβρυση όχι μόνο δεν επαρκούν, αλλά χρειάζεται σημαντικός εμπλουτισμός τους, τόσο σε επίπεδο ποσότητας όσο και ποιότητας στη λειτουργία τους, στη βάση ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού υλοποίησης. Πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής μας παράταξης αναφερόταν ακριβώς στα θέματα αυτά.

Θεωρητικές προς το παρόν και χωρίς τεκμηρίωση αιτιάσεις που επιχειρούν να θέσουν σε αμφιβολία την ολοκλήρωση του έργου δεν μπορούν να έχουν βάση, με δεδομένη την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το δεσμευτικό της περιεχόμενο για τον δήμαρχο. Προφανώς, αν υπάρχει οποιουδήποτε είδους δυσλειτουργία στην πιθανή συνύπαρξη του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης με εμπορικές δραστηριότητες αυτές θα πρέπει να επιλυθούν, διασφαλίζοντας απόλυτα την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνον αυτή, με θεσμικό εκφραστή της τον δήμαρχο».

Δημήτρης Κωνστάντος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Λυκόβρυση Πεύκη .-“

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet