Σε εκδηλώσεις των Αεροπροσκόπων & του 1ου Δημοτικού Πεύκης η Μ. Πατούλη
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις των Αεροπροσκόπων & του 1ου Δημοτικού Πεύκης η Μ. Πατούλη

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στην Πεύκη.

Μιλώντας η κ. Πατούλη για τα ιδανικά του προσκοπισμού, για τη θέληση των νέων παιδιών να συμμετέχουν σε φορείς κοινωνικής ευαισθητοποίησης αλλά και την ενθάρρυνση των γονέων προς κατευθύνσεις με εκπαιδευτικό και εθελοντικό χαρακτήρα, αφιέρωσε το κομμάτι της από την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε όλους τους νέους που συμμετέχουν στη μεγάλη οικογένεια των προσκόπων. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «οι πρόσκοποι είναι μέρος της ιστορίας της Πεύκης, καθώς και πολύτιμοι κοινωνικοί εταίροι διαχρονικά, δίνοντας το “παρών” σε κάθε μικρή ή μεγάλη συλλογική προσπάθεια περιβαλλοντικής, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και εθελοντικής προσφοράς».

Επίσης, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους «καλή και δημιουργική χρονιά, με το παράδειγμα του προσκοπισμού να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, αποτελώντας την αέναη δύναμη κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης όλων των συμπολιτών μας».

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η κα Πατούλη αγκάλιασε τη δημιουργική προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης δίνοντας το «παρών» στο αποκριάτικο πάρτι των παιδιών, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου. Στη  γιορτινή ατμόσφαιρα, οι «μικροί» μασκαράδες με τις μοναδικές τους μεταμφιέσεις και το αξεπέραστο κέφι παρακίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους στους latin χορευτικούς ρυθμούς, δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα της Αποκριάς. Η κ. Πατούλη συνομίλησε με πολλούς γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και με το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους οποίους συνεχάρη για την άρτια διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet