Ο Δήμος Ηρακλείου ανακαίνισε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού SOS Bάρης
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου ανακαίνισε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού SOS Bάρης

Ακόμα μια Οικογένεια SOS βρήκε το σπίτι της στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις που οφείλει να έχει ένα ζεστό σπιτικό. Το οίκημα, στο οποίο φιλοξενούνται πλέον τα νέα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, ετοιμάστηκε χάρη στη συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, έναν από τους διαρκείς υποστηρικτές των δράσεων του Οργανισμού.

Οι τεχνίτες των Ειδικών Συνεργείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής απασχολήθηκαν το τελευταίο διάστημα για την ανακαίνιση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του σπιτιού, ολοκληρώνοντας τις απαιτούμενες εργασίες για να φιλοξενήσει τους νέους ενοίκους του.

«Δεν υπάρχει ιερότερη πράξη από το έργο που στηρίζει τα παιδιά, κυρίως εκείνα που έχουν την ανάγκη μας. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε στην καθημερινή μας ατζέντα τα έργα που επενδύουν στη νέα γενιά της πόλης. Όμως, θεωρούμε παιδιά μας όλα τα παιδιά της χώρας, όλα τα παιδιά του κόσμου. Γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε σύνορα όταν καλούμαστε να βοηθήσουμε. Ειδικά για τα Παιδικά Χωριά SOS, το έργο των οποίων είναι αξιέπαινο, αξιοθαύμαστο», σχολιάζει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και υπεύθυνος για τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου, Μάνος Βαβουράκης.

Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν συνεχή συνεργασία αλληλοϋποστήριξης με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τη δημοτική επιχείρηση της πόλης, την  ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. – ΟΤΑ, η οποία πρωτοστάτησε στην έναρξη της συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet