Ενημέρωση για τη μελέτη των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς ζητεί ο Δήμος Αμαρουσίου από την Περιφέρεια Αττικής
Κοινωνία

Ενημέρωση για τη μελέτη των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς ζητεί ο Δήμος Αμαρουσίου από την Περιφέρεια Αττικής

Την κρισιμότητα των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, με το υπ’ αριθμ. 6503/13-02-2018 έγγραφό του προς την Περιφέρεια Αττικής, ζητώντας επίσημη ενημέρωση σχετικά με την πορεία ελέγχου της οριστικής μελέτης των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, που έχει διαβιβαστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου 2017 με το υπ. αριθμ. 57847/04-12-2017.

Παράλληλα, με δεδομένο -όπως σημειώνεται στο έγγραφο-  ότι έκτοτε ακολούθησε και συνάντηση στις 11-01-2018 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα, και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της, ο κ. Κόκκαλης θέτει στη διάθεση της Περιφέρειας τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, ακόμα και την παρουσία του ίδιου του μελετητή, για παροχή διευκρινίσεων όπου κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου και το συντομότερο να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

«Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους. Η διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει να πιέζει τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής σε κάθε στάδιο της διαδικασίας μέχρι τη χρηματοδότηση και την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet