Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ξεφάντωσαν οι μικροί μασκαράδες του Δήμου Μεταμόρφωσης

0
133 Προβολές

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά του Δήμου Μεταμόρφωσης στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου.

Οι μικροί μασκαράδες ξεφάντωσαν με την ψυχή τους, αφού κυριάρχησαν το κέφι, η ζωντάνια, το τραγούδι κι ο χορός, υπό τους ήχους dj που τους διασκέδασε στους ρυθμούς της Αποκριάς.

Ομάδα εμψυχωτών και μασκώτ, μεγαλοφιγούρες του Disney συνόδευσαν τα παιδιά στο αποκριάτικο αυτό γλέντι, ενώ συμμετείχαν σε παιχνίδια, διαγωνισμούς, εργαστήρια κατασκευών, αποκριάτικης μάσκας face painting, παραδοσιακό γαϊτανάκι και χορό zumba.

Στο επίκεντρο και ο καθιερωμένος σοκολατοπόλεμος – καραμελοπόλεμος, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μπουφές με κεράσματα, χυμούς και πολλές λιχουδιές περίμενε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αθανασία Ακριώτη, οι αντιδήμαρχοι Φώτης Παπαδόπουλος, Γιώργος Χρονόπουλος και Γιαννάκης Μανανάς, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικολέτα Πατέλη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ηλιόπουλος, Ευάγγελος Χειμώνας και Θοδωρής Σφυρής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up