Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Μαρούσι
Αθλητισμός

Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics στο Μαρούσι

Αποκριάτικη γιορτή για τους αθλητές των Special Olympics πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο των Special Olympics, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης που, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «έχει αγκαλιάσει με θέρμη όλους τους αθλητές των Special Olympics», στον χαιρετισμό του τους συνεχάρη για τις αθλητικές επιτυχίες τους υπογραμμίζοντας: «Με όλες μας τις δυνάμεις είμαστε σταθερά κοντά σας και σας συγχαίρουμε που μας κάνετε υπερήφανους με τις επιτυχίες σας, που δοξάζουν την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο. Σας τιμούμε και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας προσφέρουμε όλα όσα σας αξίζουν».

Σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Special Olympics πρέσβης επί τιμή, Διονύσιος Κοδέλλας, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη συμπαράσταση, η οποία, όπως τόνισε, «είναι διαχρονική» και έδωσε τις ευχές του στους παριστάμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ στη συνέχεια οι παριστάμενοι ξεφάντωσαν στους ρυθμούς της Αποκριάς.

Στην εκδήλωση παρέστη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, καθώς, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, το μέλος του Δ.Σ. Μαγιόρκα Τριανταφύλλου, καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι των Special Olympics.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet