Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου: Τέλος καλό για την προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής
Πολιτική

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου: Τέλος καλό για την προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής

Ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου εκφράζει η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου για την προσωπική παρέμβασή του προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα που είχε προκύψει με την παραχώρηση χώρου για την οργάνωση προσυνεδριακής εκδήλωσης για το Κίνημα Αλλαγής.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Οργάνωση αναφέρει:

Μετά τη δημοσιοποίηση της παραφωνίας που εκτυλίχθηκε με το αίτημα που είχαμε καταθέσει με Αρ. Πρ. 3851/2018, ο ίδιος ο δήμαρχος Αμαρουσίου επικοινώνησε με τον γραμματέα της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου τηλεφωνικώς για να του ζητήσει συγγνώμη, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν επρόκειτο να επαναληφθεί τέτοια αστοχία, η οποία έγινε εν αγνοία του και εξαιτίας γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της οργάνωσης προσυνεδριακής εκδήλωσης για το Κίνημα Αλλαγής.

Μετά από λίγες ημέρες και την κατάθεση νέου αιτήματος από τον γραμματέα της Οργάνωσης με Αρ. Πρ. 6920/2018 ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με την αντιδήμαρχο κ. Ρένα Χαλιώτη εξασφάλισαν από νωρίς αίθουσα για προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής σε ημέρα εντός της προθεσμίας που ζητήθηκε και σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν την εκδήλωση, ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα.

Ο γραμματέας και η Σ.Ε. της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου θέλουν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο που ενδιαφέρθηκε προσωπικά να διορθώσει την αστοχία που προέκυψε. Πλέον η Οργάνωση αντιμετωπίζεται από τον Δήμο όπως αρμόζει σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet