Τα Βριλήσσια γιόρτασαν παραδοσιακά τα Κούλουμα
Κοινωνία

Τα Βριλήσσια γιόρτασαν παραδοσιακά τα Κούλουμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων για τα Κούλουμα, στο Θέατρο Νταμάρι («Αλίκη Βουγιουκλάκη») στα Άνω Βριλήσσια.

Δεκάδες κόσμου έδωσαν το «παρών» στη γιορτή και απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα της Καθαράς  Δευτέρας, με κορυφαίο την παραδοσιακή φασολάδα.

Από νωρίς το πρωί  στήθηκαν τα τραπέζια και οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους σαρακοστιανούς μεζέδες, λαγάνα και αναψυκτικά, ενώ ο Σύλλογος Κρητών Βριλησσίων κερνούσε κρασί και ρακί.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε στις 11:00 το πρωί, με χορευτικό πρόγραμμα από το τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Ποντίων Βριλησσίων «ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ». Ακολούθησε γλέντι και χορός, υπό τους ήχους της ορχήστρας της Νάντιας & του Νίκου Καραγιάννη.

Στη γιορτή για τα Κούλουμα παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Χαντζάρα, Κώστας Βαφειάδης, Κώστας Μουζάκης, Αλέξης Μαυραγάνης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ιωάννα Κυρίτση, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Αρσένη, οι πρώην δήμαρχοι Κων/νος Ιωαννίδης και Αργύρης Ντινόπουλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή στα Βριλήσσια, Κώστας Παπασπηλίου, η  επικεφαλής του συνδυασμού Ανοιχτή Πόλη, Ελένη Σακισλή, ο πρώην κοινοτάρχης Αντώνης Ράμφος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη σωματείων και συλλόγων και πλήθος δημοτών.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους όσοι ήλθαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς, οι οποίοι για μια ακόμη φορά στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες που Δήμου και ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και δύναμη σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet