Καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε ο «Αρχοντοχωριάτης» στην Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοίκηση

Καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε ο «Αρχοντοχωριάτης» στην Αγία Παρασκευή

Τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων απέσπασε η θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία της Ιωάννας Μπακαλάκου, από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ», που ανέβασε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής και εντάσσεται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων – μελών και φορέων τους, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση στους Δημότες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Γιώργος Κουράσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας, ο πρόεδρος του Επιστημονικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ», Στέφανος Καμπάς, η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου, οι αντιδήμαρχοι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρος Παπαγεωργίου, Παιδείας και Πολιτισμού, Πάνος Γκόνης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Στέφανος Κασαπίδης, ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, Βασίλης Τραυλός, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Αϊδίνη-Παπασιδέρη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυναν τόσο ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γιώργος Κουράσης, επισήμαναν, μεταξύ άλλων, την άριστη συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου και του Δήμου Αγ. Παρασκευής, όχι μόνο στον τομέα των πολιτιστικών, αλλά και σε όλα τα άλλα προγράμματα που επεξεργάζεται και συμμετέχει ο ΣΒΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet