«Υπόθεση» του Συλλόγου «Αριστοτέλης» το Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα
Αθλητισμός

«Υπόθεση» του Συλλόγου «Αριστοτέλης» το Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα

«Υπόθεση» του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» ήταν το 7ο μαθητικό σκακιστικό πρωτάθλημα των Σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΠΕΑΠ του Δήμου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, 41 σκακιστές από τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία οι 40 από τους οποίους ήταν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης».

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος δόθηκαν 27 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες στους τρεις πρώτους διακριθέντες από κάθε τάξη, καθώς και στο 1ο σε νίκες κορίτσι. Επιπλέον, δόθηκε μετάλλιο στον καλύτερο σκακιστή/τρια χωρίς αθλητικό  δελτίο.

Τους αγώνες παρακολούθησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Αριστοτέλης» και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος απένειμε μετάλλια στους διακριθέντες.

Από τους αγώνες αυτούς προκρίνονται οκτώ σκακιστές στους τελικούς σχολικούς ατομικούς αγώνες της Αττικής που θα διεξαχθούν στο «The Mall Athens» το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet