Μία νίκη, μία ήττα και μια αναβολή για τις ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Μία νίκη, μία ήττα και μια αναβολή για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Μία νίκη και μία ήττα επεφύλλασε το αθλητικό Σαββατοκύριακο 24 – 25 Φεβρουαρίου 2018 για τις ακαδημίες του ΓΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής ηττήθηκαν από την ομάδα του Ιωνικού Α.Σ., ενώ τα μίνι κέρισαν την αντίστοιχη ομάδα του Αγίου Νικολάου Παλλήνης.

Τα τζούνιορ του Συλλόγου έδωσαν φιλικούς αγώνες με τον Άρη Χολαργού και τον Τρίτωνα Σεπολίων και συμμετείχαν σε διαγωνισμό βολών που διοργάνωσε ο ΓΣΑΠ. Όσον αφορά στις νεάνιδες, η απουσία διαιτητή οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – AEK Περιστερίου: Αναβολή

Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη έλευσης του διαιτητή.

Επόμενος αγώνας για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Λαγονησίου εκτός έδρας (21:30, «Ν. Κακλαμανάκης»).

Κορασίδες: ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. – ΓΣΑΠ: 37-30

Δεκάλεπτα: 11-7, 10-12, 7-7, 9-4

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ στη 18η αγωνιστική. Στον  αγώνα κυριάρχησαν οι πολύ καλές άμυνες, με τις δύο ομάδες να είναι πάντα πολύ κοντά στο σκορ. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν μπόρεσε να σκοράρει περισσότερους από τέσσερις πόντους και μοιραία ήρθε η ήττα.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΓΣΑΠ το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στις 19:30 εντός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ. ΔΑΦΝΗΣ.

ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. (Ανδριόπουλος): Δημακοπούλου, Μέξη, Φιλιππάκου, Σταμέλου, Καλλίρη, Μανιάτη, Κατσούλα, Ζίου, Κόσιαρη, Σταυροπούλου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Ζανίκα Κ., Γεωργοπούλου.

Μίνι: ΓΣΑΠ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 36 – 26

Οκτάλεπτα: 2-4, 10-4, 10-7, 8-3, 6-8

Άλλη μία νίκη για την ομάδα των μίνι του ΓΣΑΠ που συνεχίζει να είναι μόνη στην κορυφή του 2ου Ομίλου του τουρνουά. Παρά το νευρικό της ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο με αστοχία και πολλά λάθη, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στη συνέχεια επανήλθε δυναμικά φθάνοντας στο τέλος του τετάρτου οκταλέπτου το σκορ στο  30-18.

Οι παίκτριες αφιέρωσαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου τη νίκη στη συμπαίκτριά τους Βάλια Χριστοπούλου, η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Επόμενος αγώνας της ομάδας είναι εκτός έδρας την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 14:30 με τον ΟΚΑ  Μεσογείων (Γυμνάσιο Μαρκοπούλου).

ΓΣΑΠ (Ραρής): Κανιστρά, Λυραντζάκη, Τριανταφύλλη, Δασκαλάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Βασιλειάδη, Λιάρου, Κέντρου, Κατωμέρη, Σταμάτη.

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Γκίκας): Σκρεπέτου, Ντάβου, Μπάτσιου, Φραγκάκη, Ρούμπου, Μπισκίνη, Αποστολοπούλου, Αδαμαντίδου, Ρόγκα, Μακρυνιώτη, Τσούνη, Σκιαδά.

Τζούνιορ

Μία γεμάτη αθλητική Κυριακή πέρασαν οι αθλήτριες του τμήματος Junior του ΓΣΑΠ στις 25 Φεβρουαρίου.

1. Φιλικοί αγώνες με Άρη Χολαργού και Τρίτωνα Σεπολίων.

Η αρχή έγινε με τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων, με τις ομάδες του Άρη Χολαργού και του Τρίτωνα Σεπολίων, όπου όλες οι μικρές αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής έλαβαν μέρος, δείχνοντας, όπως σημειώνεται την ανακοίνωση του Συλλόγου, τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τη Λάουρα Νιτουλέσκου και τη βοηθό της Σοφία Καράμπελα.

2. Διαγωνισμός βολών

Η συνέχεια περιλάμβανε τον 2ο προκριματικό του διαγωνισμού βολών, στο ημίχρονο του αγώνα της  ομάδας γυναικών του ΓΣΑΠ με τον Άρη Πετρούπολης, όπου νικήτριες αναδείχθηκαν οι Άννα-Μαρία Λάγγα και Κατερίνα Δρακοπούλου, οι οποίες μαζί με τις Μελίνα Νίκου και Κωνσταντίνα Οικονόμου, νικήτριες του 1ου προκριματικού, θα βρεθούν στον τελικό. Ο επίλογος της Κυριακής γράφτηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, στα οποία οι αθλήτριες του τμήματος Junior πανηγύρισαν μαζί με της αθλήτριες της πρώτης ομάδας τη νίκη για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Στον 2ο προκριματικό συμμετείχαν και αθλήτριες των μίνι. Νικήτριες αναδείχτηκαν οι Μελίνα Κέντρου και Αντζελίνα Παγίδα, οι οποίες μαζί με τη νικήτρια του 1ου προκριματικού Ηλιάνα Μίνκωφ θα συμμετάσχουν στον τελικό στις 22 Απριλίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet