Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής

Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής θα λάβει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έπειτα από κλοπές στον χώρο.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται: «Οι πρόσφατες κλοπές στο Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής (φαινόμενο που δυστυχώς έχει επαναληφθεί προ εξαετίας, αλλά και παλαιότερα στον Δήμο μας, όπως και πρόσφατα σε πολλούς άλλους Δήμους και με ακραία γεγονότα), έχουν οδηγήσει τη δημοτική Αρχή σε μια σειρά ενεργειών πέραν της μήνυσης κατά αγνώστων και της καθημερινής επικοινωνίας με τους διοικητές της Αστυνομίας και της Ασφάλειας».

Η δημοτική Αρχή αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να ενισχυθεί άμεσα η περίφραξη του Κοιμητηρίου, από εν ενεργεία, όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή, εργολαβία, την περαιτέρω βελτίωση του φωτισμού, όπως και την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας φύλαξης του χώρου.

Παράλληλα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τα καντήλια που εκλάπησαν και καλεί τους πολίτες να απευθυνθούν στους υπεύθυνους υπηρεσιακούς υπαλλήλους στο Κοιμητήριο, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6523461.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet