Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Παπάγου – Χολαργού και ΕΛ.ΤΑ.
Πολιτισμός

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Παπάγου – Χολαργού και ΕΛ.ΤΑ.

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 μεταξύ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.).

Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Ιωάννης Ζαρολιάγκης, και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της διοίκησης των ΕΛΤΑ, παρουσία της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, Ευφροσύνης Σταυράκη, του γενικού εμπορικού διευθυντή, Σπυρίδωνα Σιάνου, και του διευθυντή Φιλοτελισμού, Γεωργίου Ντζούρα.

Η συμφωνία μεταξύ του Δήμου και των ΕΛΤΑ θέτει το πλαίσιο συνεργασίας για την ανάδειξη των πολιτιστικών δράσεων των δύο συμβαλλομένων στους τομείς αρμοδιότητάς τους.

Η συνεργασία των δύο φορέων θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, με τη συνδιοργάνωση της έκθεσης «Κώστας Ι. Σπυριούνης – Γραμματόσημα» στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα συμβάλλουν, σύμφωνα με το σύμφωνο συνεργασίας, στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού προς τιμήν του ζωγράφου Κώστα Ι. Σπυριούνη διαθέτοντας στον Δήμο τα 21 έργα του από τις αναμνηστικές σειρές γραμματοσήμων «Έλληνες Ηθοποιοί» και «Αφιέρωμα στο Ελληνικό Λαϊκό Τραγούδι» με σκοπό να αναδειχθεί η τέχνη της δημιουργίας γραμματοσήμων.

Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει τη συνέχεια κοινών πολιτιστικών δράσεων των δύο μερών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet