Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Φυσάει Κόντρα: Κάλεσμα διαμαρτυρίας για τους 5 συλληφθέντες με ένταλμα από τις ιταλικές Αρχές

0
117 Προβολές

Κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, απευθύνει για την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, καθώς εκδικάζεται η υπόθεση πέντε Ελλήνων που συνελήφθησαν με ένταλμα από τις ιταλικές Αρχές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

Κάλεσμα στα Δικαστήρια – Παίρνουμε θέσεις μάχης απέναντι στην καταστολή

Δύο χρόνια μετά την απόφαση του Εφετείου για τη μη έκδοση των πέντε κάτοικων της Αγίας Παρασκευής και συναγωνιστών στην Ιταλία και ενώ αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο τα οικονομικά σκάνδαλα που υπόκρυπτε η «Expo 2015» στο Μιλάνο, οι ιταλικές Αρχές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν νέα δίκη στην Ιταλία, με σκοπό την έκδοση, μετά από καταδίκη ερήμην τους, νέου εντάλματος για την έκδοσή τους.

Στο μεταξύ, μετά την απόφαση του Εφετείου, ξεκινά, μετά από μια αναβολή, εκ νέου η δίκη των πέντε αγωνιστών στην Ελλάδα, μέσα στο κλίμα της κρατικής καταστολής κατά του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Το «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή» στάθηκε από την αρχή στο πλευρό των πέντε συναγωνιστών και δηλώνει και πάλι την απόλυτη υποστήριξή του στον αγώνα τους για κατάργηση κάθε δίωξης και της κρατικής καταστολής εναντίον τους.

Όλοι στα Δικαστήρια Ευέλπιδων την Παρασκευή 9/3/2018 στις 9:00.
Οι διώξεις των πέντε αγωνιστών αλλώστε δεν αφορούν μόνο αυτούς. Αφορούν όλους εμάς που, σε δύσκολους καιρούς, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά για την αξιοπρέπειά μας.

«Ποτέ σου μη στέλνεις να ρωτήσεις για ποιον χτυπάει η καμπάνα. Χτυπάει για σένα» – John Donne.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up