Καταγγελίες ΔΑΣ ΟΤΑ για παρεμβάσεις λίγο πριν τις εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων
Πολιτική

Καταγγελίες ΔΑΣ ΟΤΑ για παρεμβάσεις λίγο πριν τις εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων

Καταγγελίες για απειλές εναντίον υποψηφίων του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ ΟΤΑ, αλλά και επηρεασμό των συμβασιούχων ώστε να μην ψηφίσουν το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο καταγγέλλει η συγκεκριμένη παράταξη, λίγες ώρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου.

Στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ αναφέρονται τα εξής:

Τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές του για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου υποψήφιοι του Ενιαίου Ψηφοδελτίου, «υπεύθυνοι» και ανεύθυνοι, πιάνουν τους συναδέλφους συμβασιούχους και τους τάζουν ότι αν είναι «καλά παιδιά» και τους ψηφίσουν θα πείσουν τη διοίκηση του Δήμου να παραμείνουν για δύο μήνες επιπλέον στη δουλειά 50 συμβασιούχοι. Παράλληλα στελέχη της διοίκησης του Δήμου εκβιάζουν υποψηφίους να αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Καταγγέλλουμε τη μεθοδολογία τους. Τους καλούμε να σταματήσουν και τους εκβιασμούς και την υποσχεσιολογία.

Τους κατανοούμε, δεν μας θέλουν στα πόδια τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η στάση τους μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο.

Καλούμε τους συναδέλφους συμβασιούχους, αλλά και όλους τους συναδέλφους, να μην φοβηθούν, να γυρίσουν τη πλάτη τους σε όλους αυτούς που για το μόνο που νοιάζονται είναι να κατέχουν θέσεις και προνόμια και να αναρωτηθούν ποιοι στήριξαν και στηρίζουν τον αγώνα τους, όχι στα λόγια αλλά στα έργα.

Τους καλούμε να συνταχθούν με τις συνεπείς ταξικές δυνάμεις, με τις δυνάμεις της ΔΑΣ ΟΤΑ και να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ ξεκαθαρίζει ότι θα δώσει τη μάχη με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟΕ ΟΤΑ.

ΔΑΣ ΟΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet