Άστατος καιρός για το επόμενο τριήμερο
Περιβάλλον

Άστατος καιρός για το επόμενο τριήμερο

Άστατος καιρός με νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται το επόμενο τριήμερο, 12-13-14 Μαρτίου 2018. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα 12 Μαρτίου

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6, ενώ τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα πρώτα στο Ιόνιο και σταδιακά και στα υπόλοιπα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Τρίτη 13 Μαρτίου

Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Στο ανατολικό αιγαίο νότιοι 5 με 7 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση.

Τετάρτη 14 Μαρτίου

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet