Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Judo «Σπύρος Λούης»
Αθλητισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Judo «Σπύρος Λούης»

Παρουσία αθλητών του Judo και φίλων του αθλήματος, ο ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος Judo «Σπύρος Λούης» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές για το 2017, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρος Σταθούλης, απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τους προπονητές και τους αθλητές για τις διακρίσεις το 2017 και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα χρονιά, με ακόμη περισσότερα χρυσά μετάλλια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γεώργιος Τσοπανέλης, ευχαρίστησε τον Δήμο Αμαρουσίου για την υποστήριξή του στο άθλημα, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την προσφορά του στον αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Σταθούλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίδειξη του αθλήματος judo από νεαρούς αθλητές.

Ο Αθλητικός Σύλλογος judo «Σπύρος Λούης» είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo,με πολύ μεγάλες διακρίσεις στον χώρο του αθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet