Και Έλληνας πραγματογνώμων στην έρευνα των κινητών των δύο στρατιωτικών
Κοινωνία

Και Έλληνας πραγματογνώμων στην έρευνα των κινητών των δύο στρατιωτικών

Η Άγκυρα δέχθηκε να συμμετάσχει και Έλληνας πραγματογνώμονας στις έρευνες των κινητών των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται για 12η ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ημερομηνία μετάβασης του πραγματογνώμονα δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στα κινητά των δύο Ελλήνων δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ούτε εικόνες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «κατασκοπικές», αλλά υπάρχει η πιθανότητα η έρευνα των τουρκικών Αρχών να επεκταθεί και στις επαφές των δύο στρατιωτικών.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, τους δύο Έλληνες επισκέφτηκαν στην Αδριανούπολη οι γονείς τους, οι οποίοι χρειάστηκαν να περιμένουν αρκετή ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αλλά τελικά κατάφεραν να δουν τα παιδιά τους για περισσότερο από δύο ώρες. Εν τέλει ενημερώθηκαν από τους Τούρκους συνηγόρους και τους Έλληνες του προξενείου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και την πιθανότητα δίκης.

Την Τρίτη θα μεταβεί στην Ορεστιάδα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο κ. Κουβέλης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet