Συνεργασία Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής – Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεργασία Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής – Δήμου Κηφισιάς

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΔΑ Αττικής και σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής, Δ. Παπακώστα, τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Σ. Γρίβα, και τον εμπορικό διευθυντή, Α. Τόσιο, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για το λεκανοπέδιο Αττικής.

Ο κ. Θωμάκος, για τον Δήμο Κηφισιάς εξέφρασε την επιθυμία για άμεση επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και εγκατάσταση των απαραίτητων υποστηρικτών δομών.

«Στοχεύουμε», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «από κοινού στη διείσδυση του φυσικού αερίου σε όλο και περισσότερες δημόσιες και οικιακές εγκαταστάσεις του Δήμου. Σήμερα, το δίκτυο φυσικού αερίου εκτείνεται σε 160 χιλιόμετρα και τροφοδοτεί πάνω από 7000 νοικοκυριά. Οι στόχοι, λοιπόν, είναι πρακτικά: η αύξηση των συνδέσεων στους κεντρικούς αγωγούς φυσικού αερίου στον υπάρχον δίκτυο, ώστε να αυξηθεί και ο αριθμός των νοικοκυριών που απολαμβάνουν τα οικονομικά και ενεργειακά οφέλη του φυσικού αερίου και η επέκταση του δικτύου, ώστε να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, τόνισε την περιβαλλοντική και οικονομική διάσταση των ωφελειών της χρήσης φυσικού αερίου για τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες του Δήμου, εκφράζοντας τη στήριξη της τοπικής Αρχής στην ανάπτυξη των σχετιζόμενων υποδομών.

Με τη σειρά του ο κ. Παπακώστας δεσμεύτηκε, σύμφωνα με τον Δήμο, για την ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη διανομή φυσικού αερίου στον Δήμο Κηφισιάς, ώστε φορείς και καταναλωτές να απολαμβάνουν άμεσα τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη του φυσικού αερίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet