Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων «Ν. Καπετανίδης»

0
149 Προβολές

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρου Σταθούλη, και του προέδρου της ΚΕΔΑ, Νικόλαου Πέππα.

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. εκφράζοντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της στην προσπάθειά του, προτρέποντας, παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. να «συνεχίσουν να παράγουν πολιτισμό και να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη διατήρηση των ποντιακών παραδόσεων και τη μεταλαμπάδευσή τους στη νέα γενιά».

Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ανέγερσης από τον Σύλλογο μνημείου για τη γενοκτονία των Ποντίων σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Αμαρουσίου, στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Το νέο επταμελές Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου αποτελούν οι: Δημήτρης Κοσμίδης, πρόεδρος, Ιωάννης Τσανικίδης, αντιπρόεδρος, Ιωάννης Ασημάκης, ταμίας, Κυριακή Καραγιανίδου, υπεύθυνη Νεολαίας, Κώστας Καπετανίδης, γραμματέας, Μαρία Σταυρακίδου, έφορος και Αγάπη Τσιροπούλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up