Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Χαιρετίζει την προσφυγή της Περιφέρειας Αττικής κατά των διοδίων ο Π. Καμάρας

0
213 Προβολές

Χαιρετίζει την προσφυγή από πλευράς της Περιφέρειας Αττικής κατά της επιβολής διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης – Αγίου Στεφάνου ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Παύλος Καμάρας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του σημειώνεται:

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκα, σε απάντηση σχετικής επερώτησής μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 13ης Μαρτίου 2018, ότι με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της ίδιας ημέρας, η διοίκηση της Περιφέρειας θα προσφύγει νομικά για ακύρωση της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού κ. Φάμελλου, που επικύρωνε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η οποία αφορούσε στην εγκατάσταση διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου.

Είναι προφανές ότι η απόφαση της περιφερειακής Αρχής κατ΄ αρχήν έρχεται σε πλήρη αρμονία με το περί δικαίου αίσθημα, για ένα άδικο μέτρο επιβολής χαρατσιού, σε χιλιάδες κατοίκους των Βορείων περιοχών, αλλά και τελικά ίσως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας περιφερειακής Αρχής, τολμά να εναντιωθεί σε αντιλαϊκές κυβερνητικές επιλογές των ομογάλακτων συντρόφων της.

Τέλος, εκφράζω και την ιδιαίτερη προσωπική ικανοποίησή μου αφού, στο μέτρο που μου αναλογεί, πιστεύω, ότι με τη σχετική επερώτησή μου προς τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Π.Σ., προ ενός μηνός περίπου, συνέβαλα ώστε να προχωρήσουν στη λήψη αυτής της απόφασης, έστω και τρεις μήνες μετά την αντίστοιχη απόφαση του Π.Σ. που απέρριπτε την ΜΠΕ.

Παύλος Καμάρας

Ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up