Ενθουσίασε η συναυλία της Mounds View High School Band στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η συναυλία της Mounds View High School Band στο Μαρούσι

Μία μοναδική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία της Εφηβικής Ορχήστρας του σχολικού συγκροτήματος Mounds View High School Band από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, στην αίθουσα «Δαΐς» των Εκπαιδευτήριων Δούκα.

Η 60μελής Ορχήστρα, που αποτελείται από Αμερικανούς μαθητές Λυκείου συνοδεία πνευστών και κρουστών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του Phillip Richardson, απέσπασε με την ερμηνεία της το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την αποστολή του σχολικού συγκροτήματος καλωσόρισε και προσφώνησε, εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

«Καλωσορίζουμε την ορχήστρα πνευστών του Mounds View High School Band σε μία συναυλία αφιερωμένη σε όλους εσάς τους παρευρισκόμενους. Μεταφέρω τον θερμό χαιρετισμό του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είναι πάντα θετικός σε πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό μας μέσα από τη μουσική. Ευχαριστούμε θερμά την ορχήστρα πνευστών για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Χαλιώτη.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Αντώνης Ψύρης, καλωσορίζοντας τον διευθυντή και την 60μελή Ορχήστρα, υπογράμμισε ότι «η εκδήλωση εντάσσεται σ΄ ένα στενό πλαίσιο αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του σχολείου και του Δήμου Αμαρουσίου, με γνώμονα, το σχολείο να είναι ανοικτό στην τοπική κοινωνία, μέσα από δράσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τον άνθρωπο».

Οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου των Εκπαιδευτήριων Δούκα Κατερίνα Βουτσά και Κατερίνα Ψύρη υποδέχτηκαν τα μέλη της Ορχήστρας εκ μέρους του σχολείου, ενώ ακολούθως προβλήθηκε το τραγούδι κατά της σχολικής βίας «Mr. Bully» δημιουργία των μαθητών του σχολείου.

Η Ορχήστρα, μεταξύ άλλων, ερμήνευσε τραγούδια του κλασικού αμερικανικού κινηματογράφου, αλλά και τζαζ μουσική, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet