Μ. Πάγκαλος: Ν’ ανοίξουμε το θέμα των πλειστηριασμών στην κοινωνία Λυκόβρυσης και Πεύκης
Κοινωνία

Μ. Πάγκαλος: Ν’ ανοίξουμε το θέμα των πλειστηριασμών στην κοινωνία Λυκόβρυσης και Πεύκης

Κάλεσμα προς τη δημοτική Αρχή, αλλά και όλους τους αιρετούς και τους τοπικούς φορείς για την αντιμετώπιση πλειστηριασμών και εξώσεων σε Λυκόβρυση και Πεύκη απηύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή, Μανόλης Πάγκαλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.

«Ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης, προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ν’ αναλάβουμε πρωτοβουλία, ν’ ανοίξουμε το θέμα στην κοινωνία, να συζητήσουμε με όλους τους τοπικούς φορείς. Να τους καλέσουμε σε συνεδρίαση, σε ανταλλαγή απόψεων, σε αλληλοενημέρωση και τότε, χωρίς παραταξιακές ενορχηστρώσεις, χωρίς φωτογραφήσεις, χωρίς να έχουμε την προσωπική μας προβολή ως αυτοσκοπό», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.

Όπως πρόσθεσε, από τη συγκεκριμένη συζήτηση θα προκύψουν τα εξής:

  • «Αν πρέπει και αν θέλουμε να αποτρέψουμε όχι μόνο τους πλειστηριασμούς, αλλά και τις εξώσεις που έρχονται μετά από αυτούς.
  • Αν θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα καλύπτουν προβλήματα κατασχέσεων και εξώσεων στην περιοχή μας.
  • Αν υπάρχουν παρόμοιες πρωτοβουλίες σε άλλους δήμους και την αναγκαιότητα συνεργασίας μαζί τους…».

Σημειώνεται ότι, κατ’ αρχήν, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, αποδέχθηκαν την αναγκαιότητα ανάληψης της προτεινόμενης πρωτοβουλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet