«Πυρ κατά βούληση» Δ. Κατραμάδου κατά της διοίκησης Μαυρίδη
Πολιτική

«Πυρ κατά βούληση» Δ. Κατραμάδου κατά της διοίκησης Μαυρίδη

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Κατραμάδος προχώρησε σε σειρά παρεμβάσεων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018, «βάλλοντας» διαρκώς κατά της διοίκησης του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Ειδικότερα, όπως μας ενημερώνει μέσω σχετικής ανακοίνωσής του, απαντώντας σε αναφορές συναδέλφων του «για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού» στις συνεδριάσεις του Σώματος, ανέφερε:

«Συνάδελφοι πρέπει να λέμε την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος απαξιώνει τον θεσμικό ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου με τις συχνές απουσίες του, αλλά και με την απόφασή του να πραγματοποιεί μόνο μια συνεδρίαση τον μήνα».

Επίσης, ο κ. Κατραμάδος ήταν ιδιαίτερα καυστικός για το γεγονός ότι «το νομικό πρόσωπο του ΠΕΑΠ δέχτηκε πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ για ανασφάλιστη εργασία στο Ωδείο, ενώ και στο νομικό πρόσωπο του ΚΟΙΠΑΠ επιβλήθηκε πρόστιμο από το ΣΔΟΕ, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΚΑΠΗ».

Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος ζήτησε «να μπει ένα τέλος στη προχειρότητα της διοίκησης», καθώς αυτή «θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των πολιτών», ενώ συνέστησε στους υπευθύνους «να είναι πολύ προσεχτικοί με τον φάκελο που θα ετοιμαστεί για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”», το οποίο ωστόσο υπερψήφισε, «ώστε μη χαθεί μια ακόμη ευκαιρία χρηματοδότησης», όπως είπε.

Ο κ. Κατραμάδος προέτρεψε τη δημοτική Αρχή να δεσμευτεί ότι οι νέες διαδημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις με τη Μεταμόρφωση δεν θα δοθούν σε επιχειρηματία, αλλά αντιθέτως θα χρησιμοποιηθούν από τους δημότες και τα αθλητικά σωματεία της πόλης, ενώ αιτήθηκε τη σύγκληση μονοθεματικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη πόλη.

Τέλος, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για «την αδυναμία του δημάρχου να εξασφαλίσει τη παρουσία των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας στις συνεδριάσεις του Σώματος, ώστε να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος αριθμός συμβούλων προκειμένου να συζητηθεί το πολύ σημαντικό θέμα του γηπέδου “Χρήστος Μωραΐτης”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet