Το «ταξίδι» στη γνώση… ξεκινά στην Ιόνιο Σχολή
Επιχειρήσεις – Αγορά

Το «ταξίδι» στη γνώση… ξεκινά στην Ιόνιο Σχολή

Εγγραφές πραγματοποιούνται στο Νηπιαγωγείο της Ιονίου Σχολής για την υποψήφια νέα γενιά μαθητών. Το «ταξίδι» στη γνώση ξεκινά για τα παιδιά που θα συγκροτήσουν τα τμήματα προνηπίων και νηπίων της Σχολής.

Σε σχετική ανακοίνωση της Σχολής σημειώνεται: «Στο Νηπιαγωγείο της Ιονίου Σχολής, η ζωή των παιδιών είναι κάθε μέρα σαν γιορτή! Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των νηπιαγωγών το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση, πρωταρχικά μέσα από το παιχνίδι, σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

»Το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από την οικογένεια, σε στέρεες βάσεις, καθοριστικές για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του. Με έμφαση στην τεχνολογία και μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές, αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες, οι μικροί μας ‘‘πρωταγωνιστές’’ ανακαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης παίζοντας, γεγονός που συμβάλλει ουσιαστικά στη νκοινωνική τους ωρίμανση».

Βέβαια, όλα αυτά γίνονται σε στενή συνεργασία σχολείου – οικογένειας.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου στο Μαρούσι, εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί, ενθαρρύνουν, όπως ενημερώνει η Ιόνιος Σχολή, την ομαλή ένταξη και πορεία των νηπίων, με τρόπο δημιουργικό, καλλιεργώντας τα εκφραστικά τους μέσα, τα ταλέντα τους και, κυρίως, την αγάπη τους για τη μάθηση.

«Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας για να γνωρίσουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου, τις δασκάλες, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία» τονίζει η διοίκηση της Σχολής προσκαλώντες τους γονείς να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις και να έχουν τη δυνατότητα εγγραφής με τις καλύτερες προτάσεις…

Ιόνιος Σχολή: Σισμανογλείου 29 & Αγ. Γερασίμου 5, Μαρούσι, τηλ. 210 6136693, www.ionios.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet