«Επίθεση» Α. Ασπραδάκη προς Μ. Πατούλη για την εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

«Επίθεση» Α. Ασπραδάκη προς Μ. Πατούλη για την εθελοντική αιμοδοσία

«Επίθεση» στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη κάνει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου, Άννα Ασπραδάκη, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Πατούλη για την εθελοντική αιμοδοσία που διεξήχθη στον Δήμο τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της κ. Ασπραδάκη σημειώνεται:

«Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός του δημότη είναι όλα όσα μας χαρακτηρίζουν στον τρόπο διοίκησης του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, αλλά και στην επικοινωνία με τους συνδημότες της πόλης μας», αναφέρει η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη.

Η πρόεδρος επικοινωνεί δημόσια με αφορμή το δελτίο Τύπου της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη σχετικά με την επίσκεψή της στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ στις 26 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία και κυρίως με περίσσευμα αγάπης και καρδιάς προς όλους όσοι έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι η αιμοδοσία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς προσήλθαν σε αυτή, δωρίζοντας αίμα, 138 άτομα.

Όπως αναφέρει η κ. Ασπραδάκη επί της δημόσιας αναφοράς της επίσκεψης της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, όπως αυτή δημοσιεύτηκε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας:

«Η κ. Πατούλη δεν προσήλθε για να προσφέρει αίμα. Δεν δήλωσε συμμετοχή μέσω εγγραφής της σε καμία λίστα υποψήφιων αιμοδοτών. Παράλληλα, δεν συμπλήρωσε το απαραίτητο έντυπο του συνεργαζόμενου Νοσοκομείου με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου προκειμένου να υποβληθεί στον απαιτούμενο προαιμοληπτικό έλεγχο που υποβάλλεται κάθε εθελοντής αιμοδότης. Αντίθετα, κατά την επίσκεψή της στην Ημέρα Αγάπης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που με πολύ φροντίδα, προσοχή και αμέριστο ενδιαφέρον για το δώρο της ζωής στους δημότες μας και με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής μας Τράπεζας που επιμεληθήκαμε στο ΚΟΙΠΑΠ, προσπέρασε μια ουρά αρκετών ατόμων που βρίσκονταν ήδη στην αναμονή για να βρεθεί δίπλα στον υπεύθυνο γιατρό με στόχο, όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος, να υπάρξει η αναμνηστική φωτογραφία μαζί του για την επίσκεψή της, συνολικής διάρκειας μετά βίας 5 λεπτών της ώρας. Είναι δικαίωμα του κάθε αιρετού να επιλέγει τον τρόπο που πολιτεύεται, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνεί με τους δημότες της Λυκόβρυσης – Πεύκης. Εγώ επιλέγω να πολιτεύομαι με ειλικρίνεια, καταστέλλοντας τις κινήσεις παραπληροφόρησης των συνδημοτών μου, τους οποίους και υποστηρίζω και θα υποστηρίξω σε κάθε τους ανάγκη στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου».

«Υπερθεματίζοντας, να τονίσω ότι τόσο εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, όσο και όλο το προσωπικό μας και οι εθελοντές μας, που τους ευχαριστώ από καρδιάς, θεωρούμε την Εθελοντική Αιμοδοσίας στον Δήμο ως ύψιστο θεσμό που πάντα υπηρετούμε με συνέπεια και μεγάλη αγάπη και έτσι θα συνεχίσουμε. Στο πλαίσιο αυτό, καλώ όλους τους δημότες μας να ενισχύσουν την προσπάθεια αλληλεγγύης και αγάπης στον Δήμο μας που προασπιζόμαστε με κάθε τρόπο καθώς μέλημά μας είναι η τόνωση των συνεκτικών δεσμών της μεγάλης μας οικογένειας στη Λυκόβρυση Πεύκη», ολοκλήρωσε την αναφορά της η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη που παρέστη στην Εθελοντική Αιμοδοσία καθόλη της διάρκειά της από νωρίς το πρωί της 26ης Μαρτίου έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σημειώνεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι που προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα ήταν η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Κική Νικολακοπούλου και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος, που συνέδραμε σημαντικά στη διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς και τους δύο δημοτικούς συμβούλους, αλλά και όλους όσοι προσέφεραν την αγάπη, την αλληλεγγύη και το δώρο της ζωής στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet