Άγνωστος μαχαίρωσε υπάλληλο της ιρανικής πρεσβείας στο Ψυχικό
Κοινωνία

Άγνωστος μαχαίρωσε υπάλληλο της ιρανικής πρεσβείας στο Ψυχικό

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αγνώστου άνδρα, πιθανότατα ιρανικής καταγωγής, ο οποίος λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018 μαχαίρωσε υπάλληλο της ιρανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδούς Στρατηγού Καλλάρη 16 στο Ψυχικό, στον προθάλαμο του κτηρίου της πρεσβείας του Ιράν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο προσέγγισε τον αστυνομικό σκοπό και ζήτησε να μπει εντός του κτηρίου για να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση.

Ο δράστης εισήλθε και κάποια στιγμή λογομάχησε με δύο υπαλλήλους της πρεσβείας που τον ρωτούσαν τι θέλει. Τότε, σε κατάσταση αμόκ, έβγαλε από το μπουφάν του ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον έναν από τους δύο υπαλλήλους. Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε άμεσα σε φυγή και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο (δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του), ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Μυστήριο αποτελεί το πώς πέρασε το αιχμηρό αντικείμενο από τον έλεγχο ασφαλείας, καθώς υπάρχει σαρωτής για μεταλλικά αντικείμενα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet