Τ. Μαυρίδης: Συνεχίζουμε τη μακρά παράδοση του εθελοντισμού
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: Συνεχίζουμε τη μακρά παράδοση του εθελοντισμού

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν 138 εθελοντές αιμοδότες, που αποτελεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα του Δήμου, οι οποίοι προσέφεραν αίμα για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, αλλά και του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Η ανταπόκριση των συνδημοτών μας στο κάλεσμα του Δήμου για την εθελοντική αιμοδοσία ήταν εντυπωσιακή. Συνεχίζεται μια μακρά παράδοση εθελοντισμού, καθώς στην Πεύκη δημιουργήθηκε μια από τις πρώτες Τράπεζες Αίματος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι μπορεί ο Δήμος μας να είναι ένα μικρός πληθυσμιακά Δήμος της Αττικής, αλλά στον εθελοντισμό εξελίσσεται σε Δήμο-πρωταθλητή.

»Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του “Αγία Σοφία”, τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου και στο ΚΟΙΠΑΠ, τους ιερείς των ενοριών του Δήμου μας, όλους όσοι συνέβαλαν στη διάδοση της αιμοδοσίας και κυρίως τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν. Ο στόχος μας είναι την επόμενη φορά να σπάσουμε νέο ρεκόρ συμμετοχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet