Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Μ. Δευτέρα
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Μ. Δευτέρα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Κορυτσάς αρ. 7 στο Ο.Τ. 351 στην Κηφισιά».
  2. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Κρήτης στη είσοδο του καταστήματος «Το Κουτούκι» στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κολωνακίων, επί του πεζοδρομίου της οδού Κύπρου αρ. 47 στο Ο.Τ. 12 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κολωνακίων, επί του πεζοδρομίου της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 115 στο Ο.Τ. 348 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Επανατοποθέτηση κολωνακίων, επί του πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Νικοτσάρα και Φυγαλείας στο Ο.Τ. 91γ στην Κηφισιά».
  6. Μετονομασία της οδού «Ζαφ. Μάτσα» η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Κυριαζή ημητρίου και Αγίου Σεραφείμ, στην περιοχή Γράμμος – Φοίνικας στις Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet