Ερώτημα Φ. Αλεξόπουλου προς νέο πρόεδρο της ΕΡΤ για το «Summer Time»
Πολιτισμός

Ερώτημα Φ. Αλεξόπουλου προς νέο πρόεδρο της ΕΡΤ για το «Summer Time»

Επιστολή προς τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ, Χρήστο Λεοντή, απέστειλε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος, θέτοντάς του το ερώτημα εάν συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι το πρόγραμμα «Summer Time», που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Αλεξόπουλου:

Προς κ. Χρήστο Λεοντή Πρόεδρο της ΕΡΤ 
Διεύθυνση: Μεσογείων 136 , Αγία Παρασκευή 
Email: [email protected].

Κύριε πρόεδρε 

Καταρχάς δεχτείτε παρακαλώ τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας και εύχομαι να εκπληρώσετε τους στόχους και το όραμα όλων μας για μια ανεξάρτητη και αδέσμευτη Ελληνική Ραδιοτηλεόραση. 

Θα γνωρίζετε, βέβαια, ότι η ΕΡΤ, σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, για δύο συνεχόμενες χρονιές διοργάνωσαν από κοινού ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι» προς «ανταπόδοση» στους πολίτες που χρηματοδοτούν και στηρίζουν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Το «Summer Time», όπως είχε ονομαστεί, ξεκινούσε από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου και το Ραδιομέγαρο άνοιγε κάθε βράδυ τις πύλες του, με ελεύθερη είσοδο, για το κοινό όπου και παρουσίαζε καθημερινά, για 16 συνεχόμενες ημέρες, δεκαέξι μεγάλες συναυλίες που κάλυπταν όλα τα είδη της μουσικής.

Όπως καταλαβαίνετε, σήμερα, που η Διοίκηση της ΕΡΤ άλλαξε, το εύλογο ερώτημα των συνδημοτών μου για τη συνέχιση η μη του συγκεκριμένου καλοκαιρινού μουσικού καλοκαιριού θα πρέπει να απαντηθεί.

Για το παραπάνω ερώτημα των συνδημοτών μου και προκειμένου να μεταφέρω την απάντηση σας, παρακαλώ όπως μου απαντήσετε εγγράφως, εάν και εφόσον υπάρχει διάθεση, το «Summer Time» να συνεχιστεί και το καλοκαίρι του 2018 σε συνεργασία ΕΡΤ και Δήμος Αγίας Παρασκευής .

Με εκτίμηση 
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet