Ληστεία με πυροβολισμούς σε σπίτι στην Κηφισιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένοικος
Κοινωνία

Ληστεία με πυροβολισμούς σε σπίτι στην Κηφισιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένοικος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 52χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ένοπλης διάρρηξης σε σπίτι στην Κηφισιά, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από αστυνομικές πηγές, δύο ληστές, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι περίπου στις 5.15 το πρωί, όπου βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους.

Ο 52χρονος όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι είχαν μπει στο σπίτι, βγήκε από το δωμάτιό του και ήρθε αντιμέτωπος με τους δύο ληστές.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε συμπλοκή και ένας εκ των δύο ληστών χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου του τον άτυχο άνδρα και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής στην πλάτη.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν. Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου χειρουργείται.

Νεότερη ενημέρωση – 14:09 

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος από την Κηφισιά – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι που τον τραυμάτισαν και του προκάλεσαν αιμορραγία, σφαίρες στο σώμα που επηρεάζουν τη λειτουργία ζωτικών οργάνων και γενικότερα μία εικόνα «πάλης με τους ληστές», περιγράφουν τα συμπτώματα από το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» για τον 52χρονο επιχειρηματία από την Κηφισιά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Άνδρας μέσης ηλικίας   διακομίστηκε  σήμερα 2-4-2018 και ώρα 5:35 π.μ στο Νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο  κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  πυροβόλο όπλο.

Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής, μετά τις  άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα, διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη.

Στη χειρουργική επέμβαση  συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, Ν/Χ κ.ά.), η κατάσταση του ασθενούς, λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων, είναι κρίσιμη.

Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του.

Πηγή: reader.gr

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet