Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 52χρονο επιχειρηματία που πυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά
Κοινωνία

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 52χρονο επιχειρηματία που πυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά

Κρίσιμα μοιάζουν τα επόμενα 24ωρα για τον 52χρονο επιχειρηματία, τον οποίο πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο 52χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», έπειτα από δυο επεμβάσεις, η πρώτη εκ των οποίων πολύωρη, όπου διαπιστώθηκε αιμορραγία στα νεφρά. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, σε ενημέρωση το απόγευμα, έκανε λόγο για κατάσταση «ιδιαίτερα κρίσιμη».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε πλήρη καταστολή και με υποστήριξη της αναπνοής. Τα χειρουργεία που έγιναν ήταν απολύτως επιτυχημένα για την ανάσχεση της αιμορραγίας, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και αυτό ήταν πρωτεύον ζήτημα για τη ζωή του».

Η ένοπλη ληστεία στο σπίτι του στην Κηφισιά

Ο 52χρονος Α.Σ. έζησε στιγμές τρόμου τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Οι ληστές βρήκαν μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο ισόγειο της μονοκατοικίας στην Κηφισιά και μπήκαν ανενόχλητοι στην οικεία.

Αρχικά έλεγξαν τους χώρους στο ισόγειο της μονοκατοικίας, ωστόσο, δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ αυτά που βρήκαν και ανέβηκαν στον α’ όροφο. Ο 52χρονος επιχειρηματίας άκουσε θόρυβο και κινητοποιήθηκε να δει τι συμβαίνει.

Τότε, λίγο μετά τις 05:10 τα ξημερώματα, ήρθε αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους άνδρες. Οι ληστές επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, αυτός αντιστάθηκε και πάνω στη συμπλοκή ένας από τους κουκουλοφόρους τον χτύπησε με κάποιο αντικείμενο (σ.σ.: πιθανότατα τη λαβή του πιστολιού ή κάποιο διαρρηκτικό εργαλείο) στο κεφάλι.

Ο 52χρονος, γνωρίζοντας ότι σε άλλα δωμάτια της μονοκατοικίας κοιμούνται η σύζυγος και τα δύο παιδιά τους, συνέχισε να αντιστέκεται με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν δύο φορές στην πλάτη. Οι δράστες άμεσα εξαφανίστηκαν από το σημείο, με τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους να αποβαίνουν άκαρπες.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες από πιστόλι. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής. Η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία είναι σε κατάσταση σοκ και δυσκολευόταν να δώσει κατάθεση στις Αρχές, καθώς οι πυροβολισμοί έπεσαν σχεδόν μπροστά της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet