Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Τρεις ακόμη ιστορίες… επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάζονται στην Κηφισιά

0
346 Προβολές

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 6:00 μ.μ. η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα θα συναντήσουν την παράδοση στον «Βάρσο» στην Κηφισιά (Κασσαβέτη 5), όπου θα πραγματοποιηθεί η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας».

Ομιλητές θα είναι η κ. Αθηνά Ντόβα από την εταιρεία Owiwi, τη start up που μετέτρεψε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τις προσλήψεις προσωπικού σε παιχνίδι, ο κ. Κίμων Τουσμάνωφ από την Arpato, την πρώτη real time πλατφόρμα δημοπρασιών στην Ελλάδα, όπου την τιμή την καθορίζεις ο ίδιος, η κ. Δανάη Αντωνοπούλου από την Pegneon, την start up η οποία εκπαιδεύει το προσωπικό μίας εταιρείας μέσα από βιντεοπαιχνίδια, και ο κ. Δημήτρης Πουρναράκης από τη Nimbata, μία καινοτόμα πλατφόρμα για την αξιολόγηση προωθητικών ενεργειών μέσω τηλεφώνου.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up