Μ. Πατούλη: Μόνο ενωμένοι θα επιτύχουμε τη λύτρωση σε εθνικό και τοπικό επίπεδο
Αυτοδιοίκηση

Μ. Πατούλη: Μόνο ενωμένοι θα επιτύχουμε τη λύτρωση σε εθνικό και τοπικό επίπεδο

Για την ανάγκη ενότητας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, προκειμένου προκειμένου να επιτευχθεί η «κοινωνική ανάταση» κάνει λόγο στο πασχαλινό μήνυμά της η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Στο μήνυμά της η κ. Πατούλη αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι,

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης γεννά την ελπίδα, σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής επί του θανάτου και αποδεικνύει ότι ο αγώνας για το δίκαιο και την αλήθεια ποτέ δεν είναι μάταιος.

Με αισιοδοξία και ελπίδα μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητάς μας και να βγούμε από τα σύγχρονα αδιέξοδα που γεννά η κρίση και τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πλήττουν την ελληνική οικογένεια. Έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του θέση ευθύνης, να καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές.

Σε τοπικό αλλά και υπερτοπικό επίπεδο μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις, προάγοντας ταυτόχρονα τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς για εθνική και κοινωνική ανάταση. Την πιο κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, o καθένας μας μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά, μέσα από το προσωπικό του παράδειγμα.

Ευχετήρια κάρτα δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Έχουμε ανάγκη ως έθνος, ως ενεργοί πολίτες, να παραμερίσουμε τις διαφωνίες, τις συγκρούσεις και τα εγωιστικά μας θέλω, να γίνουμε μια γροθιά, να συνεργασθούμε, για να διαμορφώσουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να θεμελιώσουμε και να χτίσουμε τη νέα  Εποχή, δίνοντας όραμα στα όνειρα της νέας γενιάς.

Τότε μόνο η Πατρίδα μας θα βρει τη λύτρωση από την πολυεπίπεδη, -οικονομική και ανθρωπιστική-, κρίση που αντιμετωπίζει και θα χαράξει μια νέα πορεία ανάλογη της Ιστορίας και του Πολιτισμού της.

Εύχομαι από καρδιάς το φετινό Πάσχα να φέρει υγεία, ελπίδα και δύναμη σε όλους μας, ώστε ν’ αγωνιστούμε για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πόλεων και των δημοτών μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ

Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet