Πυρετώδεις προετοιμασίες και πολύωρες πρόβες για τη μεγάλη συναυλία των Κιθαριστών
Πολιτισμός

Πυρετώδεις προετοιμασίες και πολύωρες πρόβες για τη μεγάλη συναυλία των Κιθαριστών

Κοντά στους κιθαρίστες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και στον μαέστρο τους, έφορο -καθηγητή των τάξεων κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρακολουθώντας και χειροκροτώντας τις πρόβες τους ενόψει της μεγάλης συναυλίας που θα δώσουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 21 και 22 Απριλίου 2018. Μαζί του στις πρόβες βρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μπουντούνη για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τη σημαντική συμβολή του στην προαγωγή της μουσικής παιδείας στο Μαρούσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά, νέους ανθρώπους που, με καθοδηγητή τον άξιο τεχνίτη της μουσικής Βαγγέλη Μπουντούνη, είναι έτοιμοι, για μία ακόμα φορά, με τη μουσική τους να κάνουν το Μαρούσι υπερήφανο. Βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον υψηλό τούτο στόχο, θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής, σε μία συναυλία όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα 580 μουσικοί, μαζί με τη μεγάλη Μαρία Φαραντούρη, θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής».

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Μπουντούνης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για τη στήριξη του έργου τους όλα αυτά τα χρόνια.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στις πρόβες των Κιθαριστών, ο δήμαρχος παρακολούθησε και την πρόβα της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

«Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 «200 κιθάρες», υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη, κουρδίζονται επί σκηνής και συντονίζονται με 6 νεανικές χορωδίες και σολίστ τη Μαρία Φαραντούρη για να ερμηνεύσουν έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών! Μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα, τα ωδεία και την ελληνική μουσική στο Μέγαρο, με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στο επίκεντρο, αφιερωμένη σε έναν άλλο μεγάλο Έλληνα, τον Μάνο Χατζιδάκι. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη μία μόνο εμφάνιση, αλλά λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων, έχει προγραμματιστεί και μία δεύτερη εμφάνιση την Κυριακή 22 Απριλίου 2018», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet