Για τα μάτια μιας γυναίκας βγήκαν τα όπλα στην Τρούμπα
Κοινωνία

Για τα μάτια μιας γυναίκας βγήκαν τα όπλα στην Τρούμπα

Στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’60 («Λόλα», «Τα κόκκινα φανάρια», «Τρούμπα 67» κ.ά.) τα εγκλήματα για τα μάτια μιας γυναίκας ήταν κάτι συνηθισμένο γι’ αυτή την ιδιαίτερη περιοχή του Πειραιά.

Μνήμες από εκείνες τις εποχές αναβίωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Ο λόγος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από γνωστό μπαρ της οδού Θέμιδος στην Τρούμπα, όπου κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που δέχθηκαν πυρά στα πόδια.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πειραιά έδειξαν ότι όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν μία παρέα ανδρών «πείραξε» ή φλέρταρε μία κοπέλα από άλλη παρέα ανδρών. Λίγο το αλκοόλ, λίγο ο… αέρας της περιοχής, δεν ήθελε πολύ να ξεκίνησε αψιμαχία που κατέληξε σε άγριο καυγά.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα και οι δύο παρέες συνεπλάκησαν, με αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν στις Αρχές άγριους ξυλοδαρμούς στη μέση του δρόμου, ανθρωποκυνηγητό σε παρακείμενο πάρκινγκ, με κάποιους από τους εμπλεκόμενους να καταφεύγουν για να σωθούν στο γνωστό μπαρ.

Η άλλη παρέα τους ακολούθησε και ξεκίνησε να πετά πέτρες, καρέκλες και γενικότερα ότι έβρισκε προκαλώντας φθορές και τρόμο στους θαμώνες. Τότε οι «φυγάδες» επιχείρησαν… ηρωική έξοδο απ’ το μαγαζί, με ένα άτομο της παρέας να βγάζει όπλο και να πυροβολεί προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν.

Τα «κενά» στην υπόθεση

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν από θραύσματα βολίδας στα πόδια δύο άτομα, ένας δόκιμος λιμενοφύλακας κι ένας πολίτης, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν ακόμη «κενά» στην υπόθεση. Τόσο για τους τραυματίες (εάν ήταν θαμώνες που απλώς βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή ή συμμετείχαν στη συμπλοκή), όσο και για την κοπέλα (δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να άλλαξε «στρατόπεδο» προκαλώντας τη σύγκρουση).

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet