Σεμινάριο χορού και μαζορετών στα Βριλήσσια
Αθλητισμός

Σεμινάριο χορού και μαζορετών στα Βριλήσσια

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων και η Φιλαρμονική Δήμου Βριλησσίων διοργανώνουν για το χορευτικό τμήμα της ορχήστρας σεμινάριο τεχνικής χορού twirling και μπατόν, με προσκεκλημένη την παγκόσμια πρωταθλήτρια με την ομάδα μαζορετών Juventus Karvina Τσεχίας Eva Krecmerova.

Το σεμινάριο – μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν κορίτσια από 12-25 ετών που ασχολούνται με χορό, ρυθμική, ενόργανη ή και κορίτσια αρχάρια που θέλουν να ξεκινήσουν. «Το καλλιτεχνικό άθλημα των μαζορετών και twirling, δηλαδή σαν ενόργανη αλλά με μπατόν, είναι πολύ διαδεδομένο παγκοσμίως, αλλά δυστυχώς είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που τα παιδιά δεν το γνωρίζουν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Οι ομάδες στην Ευρώπη είναι χιλιάδες και η πλειονότητα των νέων κοριτσιών ασχολούνται με το άθλημα το οποίο θα μπει και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκτός από πρωταθλητισμό,  οι μαζορέτες κάνουν και χορογραφίες και σχηματισμούς με τις φιλαρμονικές στο καλλιτεχνικό τους κομμάτι και μετέχουν σε συναυλίες και φεστιβάλ.

»Ο Δήμος Βριλησσίων δίνει τη δυνατότητα, για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, οι κοπέλες να γνωρίσουν το άθλημα το οποίο είναι παρεξηγημένο και δυστυχώς άγνωστο στη χώρα μας, διότι νομίζουν όλοι ότι οι μαζορέτες είναι cheerleaders και χορεύουν στα γηπεδα… λανθασμένα!

»Έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά μας και να παρακολουθήσετε, με τις οδηγίες της πιο ειδικού, της προπονήτριας Eva Krecmerova!».

Το σεμινάριο για κοπέλες 12-25 ετών είναι εντελώς δωρεάν.

Τηλ.: 210 8101511 – Συμμετοχές και στο κιν. τηλ. 6940 987500 (Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απριλίου 2018, 13.00-16.00, στο γυμναστήριο στο 6ο Δημοτικό Βριλησσίων, Πιερίων & Ταϋγέτου)

Δείτε λεπτομέρειες στο facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet