Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Συνέντευξη Τύπου για τον Αγώνα Δρόμου «Σπύρος Λούης» στις 16 Απριλίου

0
113 Προβολές

Με αφορμή τη διεξαγωγή της 5ης μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης «Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”», που έχουν αγκαλιάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια μικροί και μεγάλοι, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 11:00 π.μ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου 2018 «Σπύρος Λούης»

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρος Σταθούλης, ο πολυνίκης Μαραθωνοδρόμος, τεχνικός διευθυντής και συντονιστής των αγώνων, Νίκος Πολιάς, και ο εγγονός του Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη, Σπύρος Λούης.

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, με σκοπό να τιμηθεί ο Μαρουσιώτης, Χρυσός Ολυμπιονίκης του Μαραθωνίου Σπύρος Λούης, μέσα από αγώνες μαζικής συμμετοχής στους οποίους έχουν την ευκαιρία  να συμμετέχουν όλοι, τόσο οι δημότες Αμαρουσίου, όσο και οι δημότες της ευρύτερης περιοχής. Επίσης, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά που προσφέρει ο Αθλητισμός και το τρέξιμο, γνωρίζοντας την ιστορία μας.

Παράλληλα, οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» έχουν και φιλανθρωπικό πρόσημο, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων πολιτών.

Οι Αγώνες Δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το άγαλμα του Σπύρου Λούη – Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Οι εγγραφές συμμετοχής στους αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.spiroslouisrun.gr.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up