Γ. Πατούλης: Για την ΚΕΔΕ η διαβούλευση ξεκινά από την ημέρα που θα μας δοθεί το ν/σ
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Για την ΚΕΔΕ η διαβούλευση ξεκινά από την ημέρα που θα μας δοθεί το ν/σ

Για «ακατανόητη εμμονή» του υπουργού Εσωτερικών να μην επιθυμεί διαβούλευση του νομοσχεδίου που αφορά στη μεταρρύθμση της Αυτοδιοίκησης κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τονίζει ότι για την Ένωση η διαβούλευση ξεκινά από την ημέρα που θα της δοθεί το νομοσχέδιο.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του κ. Γ. Πατούλη:

Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ακατανόητη η εμμονή του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη να μην επιθυμεί διαβούλευση

Με αφορμή το περιεχόμενο σημερινής συνέντευξης του υπουργού Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτη, στην Εφημερίδα των Συντακτών, θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι ακατανόητη η επιμονή του να μην επιθυμεί διαβούλευση και διάλογο σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, όπως είναι η μεταρρύθμιση στη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.

Εξίσου ακατανόητη είναι η εμμονή του να θεωρεί ότι υπάρχει διαβούλευση, ενώ δεν έχει ακόμη ο ίδιος παρουσιάσει το νομοσχέδιο που υποτίθεται ότι ετοιμάζεται εδώ κι έναν χρόνο.

Για την ΚΕΔΕ η περίοδος διαβούλευσης ξεκινά από τη μέρα που θα μας δοθεί το νομοσχέδιο. Διαβούλευση πάνω σε σκέψεις, ιδέες και επιλεκτικές στον Τύπο διαρροές, δεν γίνεται.

Η μεταρρύθμιση του κράτους είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αυτό οφείλει να το αντιληφθεί ο κ. Σκουρλέτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet