Τάσος Μαυρίδης: Ξανά στο βάθρο της Ευρώπης το Αστέρι του Αστέρα Πεύκης
Αθλητισμός

Τάσος Μαυρίδης: Ξανά στο βάθρο της Ευρώπης το Αστέρι του Αστέρα Πεύκης

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον πευκιώτικο αθλητισμό στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η αθλήτρια του Αστέρα Πεύκης Αναστασία Παπαδημητρίου, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο ομαδικό τραμπολίνο, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων, κατόρθωσε να κερδίσει άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο, αυτή τη φορά στο ατομικό τραμπολίνο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Οι ευχές όλων μας εδώ φαίνεται ότι απέδωσαν στο Μπακού, αλλά πολύ περισσότερο απέδωσαν οι κόποι της ίδιας της Αναστασίας Παπαδημητρίου και της προπονήτριάς της στον σύλλογο και στην Εθνική, Βαρβάρας Βοϊβόδα, ώστε το αστέρι του Αστέρα να βρεθεί δύο φορές στο βάθρο των μεταλλίων της Ευρώπης.

»Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Αστέρα Πεύκης κ. Κασάπογλου για να του δώσω εκ νέου συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο της πόλης μας και για να προσκαλέσω όλους τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του Αστέρα Πεύκης που συμμετείχαν στην αποστολή στο δημαρχείο για να τους συγχαρούμε από κοντά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet