Μαρίνα Πατούλη: Τα Αστέρια της Πεύκης κατέκτησαν την κορυφή, όπως τους αξίζει
Αθλητισμός

Μαρίνα Πατούλη: Τα Αστέρια της Πεύκης κατέκτησαν την κορυφή, όπως τους αξίζει

«Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για τις υψηλές διακρίσεις των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των προπονητών του Συλλόγου “Αστέρας Πεύκης”, που συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν», δηλώνει μεταξύ άλλων η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με αφορμή τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Πατούλη – Σταυράκη στη σχετική δήλωσή της τονίζει τα εξής:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μπακού. Τιμούν επάξια όχι μόνο το ελληνικό εθνόσημο, αλλά και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπου ο Σύλλογος έχει την έδρα του, λειτουργώντας ως μοναδικό “φυτώριο” αθλητριών και αθλητών με πανευρωπαϊκές, και όχι μόνο, προοπτικές.

»Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για τα νέα παιδιά του τόπου μας που αγωνίζονται με ψυχή και έχοντας εφόδια τις αρετές και τις αξίες του “Ευ Αγωνίζεσθαι”, που καλλιεργείται στις αγωνιστικές κυψέλες του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης.

»Η κατάκτηση των δύο χάλκινων μεταλλίων από την Αναστασία Παπαδημητρίου στον ομαδικό αγώνα τραμπολίνο νεανίδων, -το μόλις δεύτερο σε ολόκληρη την ιστορία του ελληνικού τραμπολίνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις-, και στο ατομικό τραμπολίνο νεανίδων, η πρόκριση στα τελικά και η κατάκτηση της 11ης θέσης στο ατομικό τραμπολίνο εφήβων από τον Δημήτρη Μακρή και της 13ης θέσης στο ατομικό τραμπολίνο γυναικών από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Λίλα Κασάπογλου, αποτελούν νέες “περγαμηνές” στην πρωταγωνιστική πορεία που διαγράφει ο Σύλλογος εντός και εκτός Ελλάδος.

»Ευχή μου αλλά και ευχή όλων των συμπολιτών μας είναι να πάμε ακόμη ψηλότερα στο μέλλον, αφού στις καρδιές μας έχετε ήδη κατακτήσει την κορυφή. Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές, στους αθλητές και στις οικογένειές τους, αλλά και στα μέλη του Δ.Σ. και τον πρόεδρο του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης κ. Δημ. Κασάπογλου, για τη διαχρονική προσφορά τους στο αθλητικό ιδεώδες και την ανάδειξη του Δήμου μας στα ευρωπαϊκά και διεθνή αθλητικά δρώμενα του τραμπολίνο και του ακροβατικού διαδρόμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet