Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Το συγκινητικό αντίο των πιλότων της 114ης Πτέρυγας Μάχης στον Μπαλταδώρο

0
215 Προβολές

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τον συνάδελφο και φίλο τους Γιώργο Μπαλταδώρο οι πιλότοι της 114ης Πτέρυγας Μάχης Τανάγρας.

Οι πιλότοι αποχαιρέτισαν τον Γιώργο Μπαλταδώρο μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος κηδεύτηκε το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Οι συνάδελφοι του λίγες ώρες μετά την κηδεία του ανέβασαν στο Facebook μία φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Είναι κάποιοι Άγγελοι λίγο διαφορετικοί από αυτούς που ξέρουμε. Τα φτερά δεν τα έχουν στην πλάτη, είναι σιδερένια και τα έχουν στα αεροπλάνα τους. Πολλές φορές έχουν γυναίκα και παιδιά, αλλά για εκείνους είμαστε όλοι οι Έλληνες οικογένεια τους. Πετάνε ψηλά, μας βλέπουν και σκέφτονται: “Δεν θα αφήσω κανέναν να σε πειράξει, όχι όσο είμαι εδώ πάνω…” Ρε φίλε εύχομαι να ξέρεις πόσο ευγνώμονες είμαστε όλοι εδώ κάτω για όλες τις ώρες που μας πρόσεχες, εύχομαι με κάποιο τρόπο να νιώθεις την αγάπη μας». 

Την ώρα της εξοδίου ακολουθίας, οι πιλότοι της 114ης Πτέρυγας Μάχης ανέβασαν στην σελίδα τους στο Facebook το τραγούδι «Ο Ακροβάτης», σε στίχους του Δημήτρη Αποστολάκη, το οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Χαρούλης: «Για ιδέστε που έχει το ερημοπούλι αίμα στο φτερό Πετά κι ας το βρε θανάτου βόλι, κόντρα στον καιρό Με τον καιρό να ναι κόντρα, έχει τιμή να πετάς…».

Πηγή: reader.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up