Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στον Ι.Ν. στο Ψαλίδι Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στον Ι.Ν. στο Ψαλίδι Αμαρουσίου

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, εορτάστηκε η μεγάλη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Ψαλίδι Αμαρουσίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέσα σε αναστάσιμο εορταστικό κλίμα, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, και τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, ενώ πλήθος πιστών συνέρευσε στον Ιερό Ναό για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Παναγίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αντάλλαξε θερμές ευχές με τους εκατοντάδες πολίτες που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά με υγεία και εθνική ανάταση».

Ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι «η μητέρα του Χριστού με την υπαρκτή παρουσία της στη ζωή των ανθρώπων είναι η στοργική μητέρα όλων μας που δεν μας αφήνει και δεν μας εγκαταλείπει σε καμία δυσκολία μας».

«Η Εκκλησία μας να συνεχίζει το έργο της Παναγίας να γεννά τον Χριστό στις καρδιές των ανθρώπων», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, καθώς και η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet