Εορτασμός Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια
Κοινωνία

Εορτασμός Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια

Με τη δέουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 η μεγάλη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Δ.Κ. Μελισσίων χοροστατούντος του σεβασμιότατου ποιμενάρχου κ.κ. Κύριλλου.

Κατά τον διήμερο εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, πολλοί ήταν οι επισκέπτες του καθιερωμένου πανηγυριού. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, «η υποδειγματική οργάνωση των εκδηλώσεων και του πανηγυριού, καθώς και η ευσυνειδησία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, είχε σαν αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας παρουσία του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, των πρώην δημάρχων Μελισσίων Δημήτριου Τομπουλίδη και Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου, των θεματικών αντιδημάρχων Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και Ηλία Βιλιώτη, του τοπικού αντιδημάρχου Δ.Κ. Μελισσίων Σάββα Βορέα, των δημοτικών συμβούλων Άντα Μπούσουλα, Ηλία Τσουχνικά, πρόεδρο Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παναγιώτη Μούστρη, πρόεδρο του ΟΠΑΘ, Γεώργιο Μουαμελετζή, Ιωάννη Ζώη, Κωνσταντίνο Μωραΐτη, Βασίλειο Μπούρα, Δημήτριο Αποστολάκο, Ελευθέριο Κοντουλάκο, των Τοπικών Συμβούλων Δ.Κ. Μελισσίων Μαρία Δούκα–Λασιθιωτάκη, αντιπρόεδρο Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γεώργιο Μαγιάτη, Ειρήνη Βλάχου, Νικόλαο Δροσάτο, Κωνσταντίνα Κολοβού-Μαρκοπούλου και Αθανάσιο Μπάρκα, της αντιπροέδρου της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλας Μπάμπου, του αντιπροέδρου του ΟΠΑΘ, Βασίλη Λάζου, του μέλους Δ.Σ. του ΟΠΑΘ Δημήτρη Τζαμτζή και του μέλους Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Νίκου Οικονομίδη, της υπεύθυνης Αιμοδοσίας του Δήμου και του Δ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων, Αγνής Ζώη, και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet